Vážení zákazníci,

Zákon č. 171/2005 Z. z. o hazardných hrách a jeho novela o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov nariaďuje u každého zákazníka povinnosť OVERIŤ JEHO IDENTITU DVOMI DOKLADMI TOTOŽNOSTI. Prvý doklad totožnosti musí byť Občiansky preukaz (obojstranná kópia).

Druhým dokladom totožnosti môže byť pas, karta poistenca, vodičský preukaz alebo potvrdenie o pobyte v prípade cudzinca žijúceho na Slovensku.

Platnosť overenia totožnosti nadobúda novela zákona od 1.1.2018. Z dôvodu dostatočného predstihu na zabezpečenie dodržania tohto nariadenia nebude možné stávkovanie zákazníkovi s neoverenou totožnosťou prostredníctvom doplnených dokladov od 18.12.2017!

Doplňte si do svojho účtu doklady totožnosti do 17.12.2017 a získate tak okamžite bonus v hodnote 8 € (200 Benefit bodov) na svoje konto!

Pokiaľ ste v našom BENEFIT klube registrovaní, doplňte prosím požadované údaje v uvedenom termíne. V opačnom prípade až do doby, pokiaľ tak neurobíte nebudete môcť pristupovať k uzatváraniu vkladov na kurzové stávky a virtuálne hry. Po prihlásení do vášho účtu na www.synottip.sk doplňte požadované údaje v sekcii Môj účet > Nastavenie > Nahrať doklad

Pokiaľ nepoznáte svoje prihlasovacie údaje alebo potrebujete akúkoľvek pomoc s doplnením dokladov, radi vám pomôžeme na bezplatnej linke 0800 198 198.

Ďakujeme za pochopenie. SYNOT TIP