Víťaz získal exkluzívny zájazd na odvetný zápas Ligy Majstrov FC BARCELONA : PARÍŽ SAINT-GERMAIN. Aj napriek tomu, že domáca Barca mala do odvety veľmi nelichotivú pozíciu, dokázala jeden z najväčších historických obratov, a to zdolať svojho súpera priepastným rozdielom 6:1 a postúpila tak do štvrťfinále najprestížnejšej európskej futbalovej klubovej súťaže.

Tento jedinečný zážitok si náš výherca užil priamo na najväčšom európskom štadióne – legendárnom CAMP NOU s kapacitou až 99 354 divákov. Takýto kotol hnal domácich dopredu počas celého zápasu a vytvoril tak neopísateľnú atmosféru od úvodnej hymny až po záverečné zemetrasenie po postupovom góle striedajúceho esa domácich Sergiho Roberta na konci nadstaveného času.

Emócie, ktoré zavládli v tej chvíli na štadióne si podľa vyjadrenia prítomného výhercu nedokážeme ani predstaviť. Erupcia šťastia a radosti neopísateľných rozmerov stiahla určite každého fanúšika na štadióne. Tento skvelý zápas, spojený s prehliadkou útrob štadióna bude uložený hlboko v srdci fanúšika a výhercu zároveň po celý život. Po euforickej noci nasledovala prehliadka mesta Barcelona, ktorá dýcha na turistov niečím magickým, tajomným. Na najznámejšej a najrušnejšej ulici v Barcelone LA Rambla bolo k videniu množstvo domácich pouličných umelcov, hudobníkov, tanečníkov či živé sochy. Nedalo sa obísť najvyhľadávanejšiu a najznámejšiu atrakciu v Barcelone – obrovskú rímsko-katolícku baziliku SAGRADA FAMILIA, ktorú navrhol Gaudí a je vo výstavbe už od roku 1882. Vďaka svojej majestátnosti je to rozhodne dominanta, ktorú proste v Barcelone musíte navštíviť. Rovnako za zhliadnutie stála aj zvláštna stavba Casa Mila, tiež poznačená rukopisom Gaudiho. Príjemný oddych po putovaní Barcelonou si náš výherca doprial na krásnej pláži Barceloneta, ktorá sa nachádza v strede mesta.

To všetko zažil „zobe1970“ vďaka Hlavnej cene v I. Tour súťaže SLOVAKIA CHALLENGE.

Veľmi nás teší, že zájazd zanechal silné emócie, v prvom rade tie športové a už teraz sa tešíme na reakciu z Nemecka od víťaza II. Tour, ktorý pocestuje na MS v hokeji.

 

Fotogaléria z Barcelony: