I keď sa začiatok sezóny Manchestru United zdal ako z ríše snov, posledné zápasy ukazujú úplne niečo iné. Zverenci Mourinha prehrali už tri súťažné zápasy v rade, z toho jeden v Európskej lige – na ihrisku Feyenoordu. Ešte väčšie prekvapenie prišlo v nedeľu, kedy podľahli Watfordu vysoko 3:1. Úvodné ligové tri kolá vyhrali a tak posledné dva týždne mnohých fanúšikov výrazne zaskočili. Navyše stále nemôžu počítať so záložníkom Mkhitaryanom, ktorý sa zranil v priateľskom medzištátnom zápase proti Česku. Hviezdny Pogba s Rooneym a Ibrahimovićom by však mali tento tím ťahať úplne iným smerom, ako tomu bolo doteraz.

 

Proti „Červeným diablom“ bude stáť Leicester, ktorý sa v novej sezóne rozbieha o niečo pomalšie. Na prvé víťazstvo čakali až do štvrtého kola, no zdá sa, že práve tento moment bol pre ďalšie napredovanie tímu zlomový. Veď z posledných štyroch zápasov vyhrali hneď tri, z toho jedno víťazstvo bolo pri premiérovej účasti v skupinovej fáze Ligy majstrov na ihrisku Club Bruggy. Líšky sú takmer v plnej sile, keď jediným absentujúcim hráčom bude Mendy, ktorý si pred nedávnom poranil členok.

 

Tieto dva tímy nastúpili proti sebe pred mesiacom a pol vo finále Community Shield, kde sa podarilo Manchestru United získať prvú trofej tejto sezóny. United sa tešili z víťazstva vďaka premiérovému gólu Ibrahimovića z 83. minúty. Podobný scenár si líšky určite nechcú zopakovať, no v aktuálnej forme sú určite schopní konkurovať aj tímu z Old Traffordu.