Žreb prisúdil našim reprezentantom ťažkú skupinu A, kde sa stretnú v otváracom zápase 16. júna s domácim výberom Poľska. Ďalšie zápasy nás čakajú so Švédskom a Anglickom.

Našou najväčšou hviezdou v tíme bude určite Milan Škriniar, ktorý sa stal najlepším mladým futbalistom na Slovensku za rok 2016. Jeho skvelý futbalový rast dokumentuje uplynulý rok kedy sa po prestupe do talianskej Sampdorie Janov vypracoval na oporu zadných radov. O tohto nášho talentovaného futbalistu sa momentálne zaujíma viacero klubov z Angelicka, Španielska a Nemecka. Údajne sa medzi záujemcami o služby nášho mladíka zajímajú aj veľkokluby ako Bayern Mníchov či Atlético Madrid.

 

AKCIA: 2x VIAC BENEFIT BODOV PRE VŠETKÝCH REGISTROVANÝCH HRÁČOV

Aby sa vám stávkovalo na vynikajúce zápasy mladých dravých futbalistov ešte výhodnejšie, pripravili sme pre vás AKCIU „2x VIAC BENEFIT BODOV PRE VŠETKÝCH REGISTROVANÝCH HRÁČOV“, kde za svoje stávky získate dvojnásobnú porciu Benefit bodov, a to počas trvania celého šampionátu. Získajte zlatú zákaznícku úroveň práve teraz a zaplaví vás more Benefit bodov, pretože takto ich získavate 3-krát rýchlejšie a budú ešte zdvojnásobené!

Pravidlá súťaže:

1. Každý registrovaný hráč, ktorému boli pridelené body za stávkovanie (nie body za registráciu alebo marketingovú akciu) v období konania EURO 2017 vo futbale hráčov do 21 rokov t.j. od 16.6.2017 do 30.6.2017 získa automaticky na hráčsky účet všetky tieto získané body ešte raz v rovnakej výške

2. Tikety podané na stávkovom termináli budú do súťaže započítané, len ak budú podané prostredníctvom členskej karty BENEFIT

3. Do súťaže sa počítajú stávky STANDARD i LIVE

4. Všetky výhry budú pripísané na hráčsky účet v súhrnnej výške jeden krát za deň

 

Obľúbené tipovačky na sociálnej sieti FACEBOOK budú prebiehať pravidelne počas šampionátu a na zápasy Slovenska sa môžete tešiť na dotáciu 200 Benefit bodov + knihu ZLATÝ MÍČ.

Kniha je veľmi zaujímavou publikáciou – športovou encyklopédiou futbalu. Čitateľovi predstavuje v ucelenej podobe históriu všetkých ročníkov prestížnej európskej futbalovej ankety od roku 1956 až po súčasnosť. Zoznámite sa taktiež aj s profesijnými a životnými osudmi historicky najväčších osobností futbalu.

Pravidlá tipovačky budú uverejnené už tradične v popise súťažného príspevku. Čaká nás skvelý šampionát s množstvom rozdaných Benefit bodov!

SYNOT TIP, a.s.