Pravidlá akcie:

 

1. Tiket musí byť podaný v termíne akcie: 13.9. - 30.9.2016

 

2. Každý registrovaný hráč, ktorý je zároveň zapojený v SYNOT TIP CHALLENGE*, obdrží prostredníctvom SMS unikátny kód - STC Joker. SMS bude odoslaná každému takto zapojenému hráčovi najneskôr do 25.9.2016. Tento kód môže hráč využiť na tiket, ktorý obsahuje maximálne jednu nevýhernú príležitosť za podmienky, že ostatné tipy na tikete sú výherné. Použitím STC Jokera bude nevýherná príležitosť vyhodnotená kurzom 1.

 

3. Tiket musí obsahovať minimálne 8 AKO tipov s minimálnym kurzom 8.

 

4. Tiket musí byť podaný za peniaze (nie benefit body, či voľný tiket) na stávku STANDARD alebo LIVE.

 

5. Stávka v maximálnej výške 30 € na tiket.

 

6. Hráč takýto tiket nahlási prostredníctvom svojho registrovaného emailu na synottip@synottip.sk alebo svojho registrovaného telefónneho čísla na 0800 198 198, spoločne s kódom.

 

7. Výherná čiastka (ponížená o nevýherný tip) s využitím STC Jokera bude zákazníkovi pripísaná v podobe BENEFIT bodov na jeho hráčske konto najneskôr nasledujúci pracovný deň po nahlásení.

 

8. Platnosť využitia STC Jokera je do 1.10.2016.

 

* Prihlásenie do SYNOT TIP CHALLENGE: Po prihlásení na hráčsky účet kliknite na Môj účet > Zmena registračných údajov > zaškrtnite možnosť “Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE“. To isté môžete urobiť na samoobslužnom termináli