17. júla totiž štartuje predposledná tohtoročná tour - Basketbalová Tour. Táto epata vezme víťaza a jeho doprovod za veľkú mláku na palubovku niektorého z preslávených klubov NBA. Luxusné ubytovanie, prehliadka mesta, vybrané zápasy NBA, to je len slabý zoznam aktivít, ktoré výherca Basketbalovej Tour prežije. Ďalší v poradí sa môžu tešiť na hodnotné ceny v podobe poukazov na elektorniku, športové vybavenie, Magio TV či voľného tiketu.

 

Ako vyhrať Basketbalovú Tour?

Stačí byť iba 17. júla na štarte novej tour, stávkovať a porážať svojich súperov. Akcia je určená pre členov BENEFIT klubu a každý hráč môže svoju aktuálnu formu sledovať na challenge.synottip.sk. Pokiaľ ešte nie ste členom BENEFIT klubu, nevadí. Práve teraz je ten pravý čas sa zaregistrovať a v registračnom formulári zašktrnúť možnosť "Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE".

 

Pokiaľ už členom BENEFIT klubu ste, ale nie ste prihlásení do našej unikátnej súťaže, môžete to napraviť v nastavení svojho účtu*.

Pokiaľ si nebudete vedieť rady, pomôžeme vám na bezplatnej linke 0800 198 198.

 

 

*Po prihlásení kliknite na Môj účet > Zmena registračných údajov > zaškrtnite možnosť "Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE". To isté môžete urobiť na samoobslužnom terminále.