Posledný februárový deň totiž štartuje druhá tohtoročná tour, ktorá sa nesie v znamení futbalových ME. Výherca tejto tour sa vydá na zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie na ME 2016 vo futbale a bude môcť naplno slovenský tím podporiť na futbalových štadiónoch vo Francúzsku. Ani ďalší v poradí neodídu naprázdno, v hre sú poukazy v hodnote 700 € na elektroniku, 350 € na športovú výbavu, ďalej balík Magio TV na rok zadarmo či štartovné 35 € do ďalšej tour.

 

Ešte nie ste do STC prihlásení?

Pokiaľ ešte nie ste členom BENEFIT klubu, tak sa najprv musíte zaregistrovať a v registračnom formulári zaškrtnúť možnosť “Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE“. Pokiaľ už členom BENEFIT klubu ste, ale nie ste prihlásení do našej unikátnej súťaže, môžete to napraviť v nastaveniach svojho účtu*. Pokiaľ si nebudete vedieť rady, pomôžeme vám na bezplatnej linke 0800 198 198.

 

* Po prihlásení kliknite na Môj účet > Zmena registračných údajov > zaškrtnite možnosť “Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE“. To isté môžete urobiť na samoobslužnom terminále.