Najväčším lákadlom Ruskej misie je bezpochyby hlavná cena, ale aj hráči na ďalších miestach získajú zaujímavé ceny. Druhý v poradí si vybaví domácnosť elektronikou podľa vlastného výberu v hodnote 700 €, tretí si zase zaobstará športové potreby v hodnote 350 €. Ďalšou zaujímavou cenou bude predplatné Magio TV na jeden rok zadarmo, ktoré získa štvrtý v poradí a piaty dostane štartovné do ďalšej Tour v hodnote 35 €.

 

Ešte nie ste do STC prihlásení?

Nevadí, nikdy nie je neskoro začať. Pokiaľ ešte nie ste členom BENEFIT klubu, tak sa najprv musíte zaregistrovať a v registračnom formulári zaškrtnúť možnosť “Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE“. Pokiaľ už členom BENEFIT klubu ste, ale nie ste prihlásený do našej unikátnej súťaže, môžete to napraviť v nastavení svojho účtu*. Pokiaľ si nebudete vedieť rady, pomôžeme vám na bezplatnej linke 0800 198 198.

 

* Po prihlásení kliknite na Môj účet > Zmena registračných údajov > zaškrtnite možnosť “Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE“. To isté môžete vykonať na samoobslužnom terminále.