Do 5. júla môžete bojovať o ceny Americkej Tour. Nezáleží na tom, kde ste aktuálne v celkovom rebríčku SYNOT TIP RACE. V Americkej Tour začínajú všetci s čistým kontom. Aj posledný v tabuľke má šancu zažiariť v rámci Americkej Tour a odletieť do New Yorku na NHL a poznať mesto, ktoré nikdy nespí.

 

Zaujíma vás, čo všetko sa dá so SYNOT TIP CHALLENGE zažiť? Pozrite sa na video k SYNOT TIP CHALLENGE!

 

Pre ostrieľaných hráčov je všetko jasné, ale čo tí, ktorí chcú so SYNOT TIP CHALLENGE ešte len začať? Nie je už neskoro? Má to ešte cenu? Áno má! V každej zo štvrťročných Tour je samostatný rebríček, takže máte stále šancu vybojovať exkluzívne ceny v rámci každej Tour. Prihláste sa do SYNOT TIP CHALLENGE ešte dnes a neprepásnite svoju šancu na výhru.

 

Pokiaľ ste už registrovaným zákazníkom, stačí sa prihlásiť do svojho profilu. Po kliknutí na Môj účet vyberte záložku Zmena registračných údajov, kde v Nastavení stačí zaškrtnúť Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE a zmeny v profile uložiť.

 

Pre nových hráčov je nutné sa zaregistrovať. Nezabudnite pri registrácii zaškrtnúť účasť v SYNOT TIP CHALLENGE! Pre prihlásenie do SYNOT TIP CHALLENGE alebo úplne novú registráciu môžete využiť webovú stránku www.synottip.sk alebo širokú sieť stávkových terminálov SYNOT TIP po celej Slovenskej republike.

 

Turnaje sa losujú každý týždeň v pondelok a do konca týždňa prebieha turnaj, do ktorého sa započítava 10 najvyšších výherných kurzov za daný týždeň. Detailný popis turnajov nájdete v pravidlách.

 

V Americkej Tour budú hráči súťažiť napríklad o víkend s automobilom BMW, xBox, televíziu Samsung alebo zájazd na NHL do New Yorku.

 

Celoročná súťaž ponúka v štvorhre xBoxy, exkluzívne zájazdy na športové udalosti za 1 800 € alebo zlatú tehlu v hodnote 3 500 €. Dvojhra svojim finalistom ponúka iPady, zájazd za 1 800 €, zlaté tehly za 3 500 €. Na víťaza čaká BMW radu 3. Všetky informácie ohľadom súťaže, turnajov, termínov a cien nájdete v sekcii CHALLENGE v záložke pravidlá. Nezabudnite sa teda registrovať, nech vám neutečú vaše vysnené odmeny.

 

SYNOT TIP

 

SYNOT TIP CHALLENGE 2015 v bodoch:

 

- Zaregistrujte sa do BENEFIT klubu

 

- Nezabudnite pri registrácii zaškrtnúť “Chcem sa zúčastniť hry SYNOT TIP CHALLENGE“

 

- Sledujte svoje turnaje na webe v sekcii CHALLENGE v záložke Môj turnaj

 

- Tipujte, porážajte súperov a sledujte na webe svoje poradie v SYNOT TIP CHALLENGE

 

- Vyhrávajte štvrťročné ceny a cestujte na najväčšie športové udalosti po celom svete

 

- Bojujte o ceny v celoročnom turnaji a v decembri odíďte na novom BMW radu 3